İlk baskısı 1975 yılında yapılan kitap, öğrenciler, ev hanımları ve bütün halk tarafından büyük beğenilerle kabul gördü ve yurdumuzun en uzak köylerine kadar ulaştı.
Bisküvilerden keklere, pastalardan yöresel yemeklere kadar çok geniş bir yelpazede, yemek yapmayı öğrenmek isteyenlere, yemek yapmayı ve de yemeyi çok sevenlere birçok farklı lezzet sunmaktadır.
Çok farklı tariflerin ve pratik bilgilerin olduğu, mutfağınızda harika lezzetler yaratacağınız bir yemek kitabı.
Geleneksel yemek kitabı tanımını değiştirerek mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Sayfa Sayısı | 424 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | Kuşe |
Basım Tarihi | Mayıs 2016 |
Basım Yeri | Ankara |
En / Boy | 16,00 / 24,00 cm. |
Kapak Tasarım | Murat Sayın |