Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi


Yazar: Kolektif
Yayınevi: Literatür Yayıncılık
Kategori: Gıda Mühendisliği
Barkod: 9799750401908
Fiyat: 35,00  TL
  Yeni Baskıya Hazırlanıyor
Kullanıcı İşlemleri - +

Şifremi Unuttum

“Gıda Mikrobiyolojisi“ kitabının 4. Basımı yayınlanmaktadır. Bu durum gıda mikrobiyolojisi alanında önemli bir talebin varlığının ve kitabın geniş bir okuyucu kitlesinde iyi kabul gördüğünün bir göstergesidir. Başlangıçta “Pratik için temel esaslar“ gibi bir kavramdan yola çıkarak bunun metin, resim ve şemalarla verilmesi olumlu karşılanmış ve kendini kabul ettirmiştir.
Kitap 4. Basıma hazırlanırken; gözden geçirilmiş, yeniden yapılandırılmış ve Avrupa Birliği’nin 14 Haziran 1993 tarihli Gıda Hijyeni, özellikle GMP ve HACCP konularındaki direktifler doğrultusunda gerekli ilaveler yapılmıştır.
Böylece kontrolle görevli kuruluşlar ile gıda işletmelerinin sorumluları arasındaki köprü kurulmuş olmaktadır. Mikroorganizma sayıları hakkındaki normlar da son verilere dayanarak genişletilmiş ve günümüze uygun hale getirilmiştir.
(Arka Kapak)

Kitabın Özellikleri
Basım DiliTürkçe
ÇevirenNural Karagözlü
Sayfa Sayısı0
Kapak TürüKarton Kapak
Kağıt Türü2. Hamur
Basım Yeriİstanbul
En / Boy14,00 / 20,00 cm.