Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi

Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi


Yazar: Hülya Kurgun
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kategori: Sağlıklı Yaşam
Barkod: 9786052323069
Fiyat: 17,50  TL
  Kida'da Satış Dışı
Kullanıcı İşlemleri - +

Şifremi Unuttum

Bu kitabı okumayı tamamladığınızda; moleküler gastronomi, fonksiyonel gıdalar ya da füzyon mutfağı gibi gastronomi ekosistemi trendleri hakkında bilgi sahibi olmanın yanında bu ekosistem içinden ve dışından trendleri etkileyen faktörleri de değerlendirmiş olacaksınız. Ayrıca, kendi tarlasında organik üretim yapan çiftçi, yeşil restoranında yaratıcı mönüler sunan şef ve hücresel tarım uygulamaları için laboratuarında çalışma yapan bilim insanlarının gastronomi ekosisteminin geleceğini nasıl şekillendirdiğine tanık olacaksınız.

 

Kitabın Özellikleri
Basım DiliTürkçe
Sayfa Sayısı288
Kapak TürüKarton Kapak
Kağıt Türü2. Hamur
Basım TarihiKasım 2017
Basım YeriAnkara
En / Boy16,00 / 24,00 cm.