Aynısını Yaptım Olmadı

Aynısını Yaptım Olmadı


Yazar: Kevser D. Türkdoğan
Yayınevi: Eksik Parça Yayınları
Kategori: Yemek Kitapları - İçecekler - Gurme
Barkod: 9786057939371
Fiyat: 70,00  ₺
  Satışta
Kullanıcı İşlemleri - +

Şifremi Unuttum

Elinin ayarı…”,
“Onun eli…”,
“Dokunsun yeter…”,
“Annem işte…”
Yemek, hazırlığından yapılışına, yapılışından servis edilişine kadar, her şeyden önce bir emek işi.
Türkiye’nin en bilinen yemek bloglarından www.kevserinmutfagi.com’un kurucusu Kevser D. Türkdoğan, yılların deneyimini küçük dokunuşlara, anne eline dönüştürüyor bu kitabında.
İşte size, yemek yapmaya başlamadan bilmeniz gerekenler, mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgiler ve püf noktaları…

- Neden ev yemeği?
- Güvenilir yemek tarifleri nasıl seçilir?
- Katı yağ mı? Sıvı yağ mı?
- Besin değeri yüksek bal nasıl anlaşılır?
- Misafir menüsü nasıl oluşturulur?
- Yumurta nasıl saklanmalı?
- Mantar nasıl temizlenir?
- Marine etmek nedir?
- Un miktarı neden değişir?
- Hangi yiyecek ne kadar sürede pişer?
- Bain Marie yöntemi nedir?
- Ve merak ettiğiniz pek çok şey…

Kitabın Özellikleri
Basım DiliTürkçe
Sayfa Sayısı184
Kapak TürüKarton Kapak
Kağıt Türü2. Hamur
Basım TarihiMayıs 2019
Basım Yeriİstanbul
En / Boy15,00 / 23,00 cm.