Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimi veya gıda ile ilgili uğraşı olanlara faydalı bir kitaptır. Bu kitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşan mikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıda güvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analiz yöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Sayfa Sayısı | 568 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 2. Hamur |
Basım Tarihi | Ekim 2010 |
Basım Yeri | Ankara |
En / Boy | 16,00 / 24,00 cm. |