Şimdi devrim zamanı, beden aklını çalıştırarak ideal ölçülerinize dönme zamanı!
Diyet ve zayıflama konusu neredeyse hepimizin gündeminde… Ama kilo sorununu bir türlü çözemiyoruz. Çünkü ‘piyasa’ yanlış yönlendirmeler, kifayetsiz diyetler, demode bilgilerle dolu. Kilo probleminden kurtulmaya çalıştıkça sanki daha çok kilo alıyoruz!
Peki, asıl sorunun yediklerimiz değil, sindiremediklerimiz olduğunu hiç düşündünüz mü? Bedenin de bir aklı olabileceği ve onu tekrar çalıştırdığınızda kiloların kolaylıkla gideceği hiç aklınıza geldi mi? Elinizdeki kitap beden aklının ne olduğunu ve düzgün işlemesi için yapmamız gerekenleri anlatıyor. Dr. Fevzi Özgünül’ün yaklaşık 12 yılda binlerce hastayı tedavi ederken edindiği tecrübelerin sonucu…
Özgönül uzun yıllar aile hekimliği yapmış. Daha sonra obezite konusuna yoğunlaşmış, kilo problemi yaşamış ve bir türlü bu problemden kurtulamamış 10 binden fazla hasta tedavi etmiş. Yaklaşık 150 bin hasta görüşmesi yapmış. Bu görüşmelerde edindiği bilgileri ve tecrübeleri, Beden Aklıyla Zayıfla’da bizlerle paylaşıyor. İştahı azaltmanın ve ekstra kilolardan kurtulmanın en iyi yolunun, doyana kadar besleyici gıdaları yemek ve vücudu güçlendirmek olduğunu söylüyor. Ona göre bize kilo aldıran fazladan yediklerimiz değil; atladığımız, yemediğimiz öğünler ve yediklerimiz içerisinde sindiremediğimiz bölümler!
Dr. Fevzi Özgönül, “Şişmanlıkta asıl mesele sindirememek! Çünkü beden aklının merkezi, sindirim sistemi! Merkezde işler düzgün yürürse tüm bedende işler düzgün yürür ve yaşam sağlıklı olur” diyor.
Hayykitap sizleri başarı oranı yüzde 95’lere varan yepyeni bir kilo verme modeli ile tanıştırıyor. Üstelik diyet yok, miktar kısıtlaması yok, stres yok, aç kalmak yok! Şimdi devrim zamanı, beden aklını çalıştırarak ideal ölçülerinize dönme zamanı! Kolayca zayıflayıp mutlu olmanın tam zamanı!
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Sayfa Sayısı | 128 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 2. Hamur |
Basım Tarihi | Kasım 2014 |
Basım Yeri | İstanbul |
En / Boy | 15,50 / 23,00 cm. |
Ağırlık | 185 gr. |