Hakan Doğan üç kuşaktır ekmekçilik mesleğini aralıksız sürdüren bir ailenin son temsilcisi.
Ekşi Mayalı Ekmekler kitabıyla Türkiye’de bu konuda büyük bir ilgi uyandırmakla kalmadı; Gourmand Cookbooks Awards yarışmasında ekmek kategorisinde ödül kazandı.
Hamur işi konusunda dersler veren, çalışma atölyeleri düzenleyen Doğan, Adım Adım Hamur İşleri’yle de bu konuda kaynak kitap eksikliğini gidermeyi amaçlıyor.
Hamur işini bir giriş dersi tadında bol görselli olarak işleyen Adım Adım Hamur İşleri hem öğrencileri hem meraklı okurları büyülü bir dünyaya davet ediyor.
İçindekiler:
Hamur işlerinde kullanılan hammadde tanımları
Hamur işlerinde kullanılan ekipman tanımları
İleri pişirme teknikleri
Hamur ve ürün reçeteleri
Katlamalı hamurlar
Açılarak yapılan hamurlar
Pide ve lahmacunları
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Genel Yayın Yönetmeni | Mustafa Küpüşoğlu |
Sayfa Sayısı | 240 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 1. Hamur |
Basım Tarihi | Eylül 2017 |
Basım Yeri | İstanbul |
En / Boy | 18,50 / 22,00 cm. |
Kapak Tasarım | Volkan Kestane |