1. BADEMİN ORİJİN VE SİSTEMATİĞİ
2. BADEM ÜRETİMİ VE TİCARETİ
3. BADEMİN BESİN DEĞERİ VE FAYDALARI
4. BADEMİN MORFOLOJİK VE BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
5. BADEMİN İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ
6. BADEM ISLAHI
7. BAZI ÖNEMLİ YERLİ VE YABANCI BADEM ÇEŞİTLERİ
8. BADEM ANAÇLARI
9. BADEMİN ÇOĞALTILMASI
10. BADEM BAHÇESİNİN KURULMASI
11. BADEMİN KÜLTÜREL VE BAKIM İŞLERİ
12. HASAT VE HASAT SONU İŞLEMLERİ
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Sayfa Sayısı | 108 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 1. Hamur |
Basım Tarihi | Ocak 2021 |
Basım Yeri | Bursa |
En / Boy | 15,00 / 21,00 cm. |