1. Mikrobiyolojik çalışmalarda kullanılan başlıca laboratuar cihazları
2. Mikrobiyal beslenme ve besiyerleri
3. Sterilizasyon ve dezenfeksiyon
4. Mikrobiyal kültürasyon teknikleri
5. Bakteri boyama yöntemleri
6. Bakteri sporları ve spor boyama yöntemleri
7. Bakterilerde kapsül yapısı ve kapsül boyama
8. Mikrobiyolojik tanı
9.Funguslar ve incelemeleri
10.Mikrobiyal sayım
11.Mikrobiyolojik kontrol
12.Kozmetik ürünleri mikrobiyolojik kontrolü
13.Mikroorganizmaların antibiyotiklere duyarlılıkları
14.Mikrobiyota ve normal flora bölgeleri
15.Agız –bogaz florası ve bogaz kültürü
16.Alerji testleri
17.Kan inceleme ve kan grupları
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Sayfa Sayısı | 371 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 1. Hamur |
Basım Tarihi | Mart 2021 |
Basım Yeri | Bursa |
En / Boy | 14,00 / 21,00 cm. |