Sofra ve mutfak kültürünün en renkli tanıkları menüler... 19. yüzyıl sonlarından 20. yüzyıl başlarına dek Osmanlı ve Avrupa saraylarında verilmiş ziyafetlerin yanı sıra toplumun farklı kesimlerinden kişilerin düzenlediği davetlerin menüleri bu kitapta buluştu. Osmanlı dünyasından altmışa yakın, Avrupa ve Mısır’dan otuz beş menü, o dönemin damak zevki kadar estetik zevkini de yansıtıyor. Davet sahiplerinin öyküleri ve ikram edilenlere dair bilgilerle beraber...
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Sayfa Sayısı | 160 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 2. Hamur |
Basım Tarihi | Nisan 2021 |
Basım Yeri | İstanbul |
En / Boy | 19,50 / 27,00 cm. |