Gastronomide Güncel Trendler

Gastronomide Güncel Trendler


Yazar: Kansu Gençer, Serdar Eren
Yayınevi: Hiper Yayın
Kategori: Yemek Kitapları - İçecekler - Gurme
Barkod: 9786256482906
Fiyat: 125,00  ₺
  Satışta
Kullanıcı İşlemleri - +

Şifremi Unuttum

Editörlüğünü üstlendiğimiz bu kitap Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kayıtlı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşmaktadır. Üniversitemizin başladığı Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Kitap Projesi kapsamında öğrencilerimizi de projeye dahil ederek onların da bu coşkuyu yaşamasını ve gelecek yaşamlarında bu günleri anarken geride bir eser bırakmış olmanın mutluluğunu yaşamalarını istedik. Çalışmada öğrencilerimizin hazırladıkları kitap bölümlerinin sıralaması yüksek lisans eğitimine başladıkları tarih ve dönemler dikkate alınarak yapılmıştır. Öğrencilerimiz derslerde hazırladıkları ödevler belirtilen şablon ve kriterlere uygun olarak özgür bir şekilde kendi çabalarıyla derleyerek çalışmalarını yürütmüşlerdir. Bu kitabın gastronomi ve mutfak sanatları alanında araştırma yapan akademisyenlere, sektör profesyonellerine ve bu alanda eğitim alan öğrencilere faydalı olması dileğiyle…

Kitabın Özellikleri
Basım DiliTürkçe
Sayfa Sayısı140
Kapak TürüKarton Kapak
Kağıt Türü2. Hamur
Basım TarihiMayıs 2024
En / Boy13,50 / 21,00 cm.