Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi


Yazar: Kolektif
Yayınevi: Efil Yayınevi
Kategori: Gıda Mühendisliği
Barkod: 9786054334025
Fiyat: 125,00  ₺
  Satışta
Kullanıcı İşlemleri - +

Şifremi Unuttum

Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimi veya gıda ile ilgili uğraşı olanlara faydalı bir kitaptır. Bu kitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşan mikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıda güvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analiz yöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kitabın Özellikleri
Basım DiliTürkçe
Sayfa Sayısı568
Kapak TürüKarton Kapak
Kağıt Türü2. Hamur
Basım TarihiEkim 2010
Basım YeriAnkara
En / Boy16,00 / 24,00 cm.