Taze Söğüt Dalından Düdük Nasıl Yapılır?

Taze Söğüt Dalından Düdük Nasıl Yapılır?


Yazar: Şaban Abak
Yayınevi: Karma Kitaplar
Kategori: Araştırma - Deneme - İnceleme
Barkod: 9789752476554
Fiyat: 130,00  ₺
  Stokta
Kullanıcı İşlemleri - +

Şifremi Unuttum

Söğüt gölgesinde okunası bir kitap!
Şair Şaban Abak’ın çok okunan “Karpuz Kestim Yiyen Yok”
kitabındaki yazılarının tadı damağında kalmış okuyucu, yazarın bu
üslup harikası kitabını elinden düşürmeyecektir.
Abak, insana ve tabiata hayranlıkla dolu o ışıltılı bakışıyla
kültürümüzün dile, müziğe, mimariye ve bütün bir hayata
yansımalarını inanılmaz ince dikkatle; şaşırtıcı bağdaştırmalarla
yorumluyor, böylece onları aydınlatmış ve yeniden üretmiş oluyor.
Selçuklu devlet arması, Çift Başlı Kartal’ın kanatları altında bir
uçuşa çıkarıyor bizi. Erzurum’un “ergişi odaları”nda kıtlama
çay sohbetlerine konuk oluyoruz, Mostar Köprüsü’ne oturup
onunla birlikte ağlıyoruz. Urfa türküleri eşliğinde kervansaray
yolculuklarına çıkıyor, her derde ortak olmanın büyük erdemiyle
donanıyoruz.

Kitabın Özellikleri
Basım DiliTürkçe
Sayfa Sayısı104
Kapak TürüKarton Kapak
Kağıt Türü2. Hamur
Basım TarihiEylül 2023
Basım Yeriİstanbul
En / Boy12,50 / 19,50 cm.